Slapen
Doen
Eten & drinken

Charmehotels

Vind je het fijn om met je groep exclusief in een hotel te overnachten en te vergaderen

Heel wat kleine tot middelgrootte hotels bieden seminariefaciliteiten aan zodat het hotel exclusief voor je groep wordt voorbehouden.

Grand Hotel Belle Vue

Wij creëerden voor bedrijven een uitgelezen oord om tot rust te komen in de mooiste badplaats aan de Belgische kust. Ons klassevol gerenoveerde hotel verenigt authentieke charme met hedendaagse luxe. In restaurant Bistro Place Royale genieten jij en je collega’s van een seizoensgebonden, lichte keuken in combinatie met een uitgelezen selectie kwaliteitswijnen.

 

Meer info

Hotel Duinhof

Een management-seminarie in Duinhof is net dat ietsje meer ... een ongedwongen sfeer in een bijzonder kader: rust, fijne gastronomie, comfort. De seminariezaal bevindt zich in de historische hoeve.
Elk seminarie wordt à la carte opgemaakt, volgens jouw wensen.

 

Meer info

Lebeau Hotel Zoute

Het hotel ligt in het centrum van het populaire Het Zoute en biedt gratis privéparkeergelegenheid. Vanaf Knokke kan je de kusttram nemen naar andere kustplaatsen, zoals Blankenberge en Duinbergen.
Dit is de perfecte locatie voor je vergadering aan zee.

 

Meer info

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF